Brand image

Mød nogle af de bedste vine i hele Gevrey-Chambertin.

Domaine Pierre Damoy

Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Domaine Pierre Damoy

Vinene fra Domaine Pierre Damoy er intet mindre end rene perler i Gevrey-Chambertin. Domaine Pierre Damoy blev grundlagt i det forrige århundrede af Julien Damoy og er siden blevet videreført af den ældste søn i familien, Jacques Damoy. Da han døde i 1992, var der ingen oplagte arvinger, og det blev derfor nevøen Pierre, som arvede vinhuset – i dag er Pierre Damoy et af de mest anerkendte navne i appellationen.


Franske Grand Cru kvalitetsvine

Omhuen starter i vinmarkerne, hvor Pierre ikke bare prøver at gengive den enkelte parcels karakter, men også er opmærksom på den enkelte vinstoks egenskaber. På den måde gengiver Pierre mikroklimaets egenskaber til ekstremer i sine vine. Kontakten til naturen opretholdes ved at afstå fra brugen af kunstgødning og sprøjtemidler, hvilket giver vinen en langt større renhed og gør det muligt at afspejle mikroklimaet i vinen i endnu højere grad. Domaine Pierre Damoy høster altid sidst i appellationen, og når druerne ankommer til vineriet, forestår Pierre selv sorteringen, hvilket sker klase for klase. Pierres største problem er paradoksalt nok, at han har for mange Grands Crus marker og for få almindelige vinmarker til sin Bourgogne Rouge.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]