ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Domaine Philippe Leclerc er klassisk Bourgogne og klassisk Gevrey-Chambertin. Her er passionen for vin enorm, historikken er alenlang og kvaliteten i verdensklasse.

Domaine Philippe Leclerc

Pris
Årgang
Lagerstatus
Vis:
af 7 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Domaine Philippe Leclerc

Philippe Leclerc overtog domainet efter sin far for 40 år siden. Leclerc producerer kun vine på druer fra egne vinstokke. Vine, han selv lagrer og aftapper i egne kældre for derefter at sælge dem i egen kælder kælder i Gevrey-Chambertin i Bourgogne. Ambitionen er at lave de mest naturlige vine muligt og der bruges så traditioneller metoder som muligt. Resultatet er vine, der lever op til nutidens forventninger og smag, uden at benægte historikken. Lerclerc er født og opvokset i Gevrey-Chambertin, voksede op på godset og tog sine første skridt i de kældre, der stadig huser vinene i dag.


Vinene lagres på fade i 22 måneder på fade, men man lader dem som udgangspunkt ligge endnu et år på flaske for at perfektionere deres rundhed og finesse. Det er udelukkende Pinot Noir og der bruges ingen filtrering.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]