ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Domaine de la Rectorie drives i dag af de tre Parcé-brødre og deres familie. Marc Parcé, der egentlig er forfatter, tager sig af forretningerne og er samtidig den, man bedst kan betegne som den daglige leder af domainet. Thierry Parcé er oprindeligt koncertpianist, men på Domaine de la Rectorie er det ham, som forestår vinificationen og arbejdet i vinmarkerne.

Domaine De La Rectorie

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Underområde
Type
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Vis:
af 6 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Domaine De La Rectorie

Parcé-familien, der ejer Domaine de la Rectorie, kan vel bedst beskrives som den franske pendant til danske vinfamilie Vinding-Diers. Hos Rectorie er det en vinbonde, en pianist og en fotograf, der er gået sammen om at videreføre den vingård, som deres fader grundlagde for mere end hundrede år siden. Parcellerne ligger med et væld af forskellige eksponeringer ud mod havet på skråninger, som kun ser deres lige i Dourodalen og Mosel. De mange forskellige beliggenheder giver lige så mange forskellige typer af jordbund, mængde af sollys, temperatur og vinforhold. Hvor terroiret i Bourgogne veksler fra mark til mark, så sker forandringen her meter for meter.

Pierre Parcé byder velkommen, når man besøger domainet. Egentlig er han, som sine brødre, kunstnerisk uddannet, så når han ikke lige tager imod gæster, er han som oftest ude at fotografere i vinmarkerne. Domainet er ikke stort. 24 hektar. Det er dog opdelt i hele 30 forskellige parceller, spredt ud over hele Banyuls. Vinstokkene dyrkes under ekstreme forhold på meget højtbeliggende og svært fremkommelige terrasser.

Vi er meget stolte over at vinene fra Domaine de la Rectorie igen har indtaget en plads i vores sortiment.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]