ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Domaine de Chevalier ligger nærmest lidt hemmeligt i midten af en stor skov. Her allerede i 1700-tallet nogle få hektarer vinstokke, hvor en vin blev produceret under navnet Domaine de Chivaley. I 1865 købte Jean og Arnaud Ricard ejendommen med tilhørende enge og vinstokke omgivet af høje træer. De to forstørrede vinmarken og byggede de bygninger, der er på stedet i dag.

Domaine de Chevalier

Pris
Fadlagring
Serveringsforslag
Type
Årgang
Alkohol
Druesammensætning
Anmeldelser
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Domaine de Chevalier

I 1983 købte Olivier Bernard vinslottet og har ryddet områder rundt om vinstokkene for at beskytte dem mod frost. Træerne kan nemlig i stærk frost gøre, at temperaturen stiger langsommere. Der er blevet renoveret, bygget nyt og moderniseret. Her er 40 hektarer rødvinsdruer i form af Cabernet Sauvignon og Merlot plus en smule Petit Verdot og Cabernet Franc. Endelig er her også fem hektarer, som består af hvidvinsdruerne Sauvignon Blanc og Sémillon. Alle bliver de passet og plejet efter devisen, at mennesket kun kan tolke det, jorden giver. Jorden bestemmer - eller med andre ord vinslottets terroir. Man vil da også blive belønnet til fulde; bouqueten byder på en kaskade af florale elementer, med nuancer af honning og vanilje. Med tiden udvikler den sig med mere fyldige nuancer af eksotiske frugter og en nøddeagtig aroma, som af og til kan lede én hen på tankerne om en tør Sauternes. Den har en meget fed, fyldig struktur, med en indtagende frisk elegance, og med en meget aromatisk og koncentreret smag med masser af finesse og længde i smagen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]