ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

330 vinavlere drevet af samme passion og med den nyeste, moderne teknologi. På den måde for du absolut mest værdi for dine penge.

Delbeaux

Pris
Serveringsforslag
Type
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Lagerstatus
Vis:
af 4 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Delbeaux

I Languedoc-Roussillon laver Delbeaux vin i samarbejde med kooperativet Vignerons du Narbonnais, som rummer 330 vinavlere. Vinavlerne er drevet af den samme passion: at producere vine til fornøjelse, sociale møder og hygge. Her bliver druerne vinificeret med den allernyeste teknologi, som er med til at sikre den færdige vins kvalitet og at man får det bedste ud af jorden. Man fokuserer på at lave flotte, frugtdrevne vine med Pays d’Oc status. Der er stor efterspørgsel på frugtige, behagelige og let tilgængelige vine. Pays d’Oc-kategorien blev skabt i 1973 for at motivere Vins de Table-vinbønder til at højne kvaliteten af deres vine. Reglerne for Pays d’Oc er meget strengere og fastsætter det præcise område, vinen kommer fra.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]