STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Dalrymple er fantastisk. Det siger vi ikke at lokalpatriotiske grunde, selvom grundlæggerne Bertel og Anne Sundstrup har danske rødder. Vinene er simpelthen bare eminente og adskiller sig fra vinene på selve det australske hovedkontinent.

Dalrymple Vineyards

Pris
Serveringsforslag
Type
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Dalrymple Vineyards

Australske Dalrymple Vineyards blev grundlagt I 1987 af Bertel og Anne Sundstrup i det nordøstlige Tasmanien. Området blev ’opdaget’ af parret, som længe havde ledt efter det perfekte sted at producere vin. Her plantede de deres første vinstokke med udsigt til Bass Strait, som er navnet på det stykke hav, der adskiller Tasmanien fra det australske kontinent. Vinhuset ligger i det velrenommerede vinområde Pipers River mellem rig, frodig og forskelligartet natur og bølgende dale og bakker. 


Enestående vin fra Tasmanien

Dalrymple har siden grundlæggelsen vundet stor anerkendelse og ros som et stærkt eksempel på, hvor meget koldklimatisk vinproduktion, Australien i virkeligheden kan. Tasmanien er køligere end det øvrige Australien og er i det hele taget velegnet til dyrkning af andre druer. Det skyldes ikke mindst netop Bass Strait, som sender kølige briser ind over øen og gør klimaet velegnet til druer som f.eks. Pinot Noir og Chardonnay. Produktionen hos Dalrymple er ikke stor. Her er kun 12,3 hektarer at gøre godt med, hvorfor vinhusets winemaker Peter Caldwell må kaste al sin kærlighed på de få vine, Dalrymple producerer.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]