SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Crystal Head Vodka er ikke kun markedsføring - det er virkelig god, prisvindende vodka til dig, der ikke nøjes med de billigste flasker, du finder i supermarkederne.

Crystal Head

Pris
Flaskestørrelse
Anmeldelser
Undertype
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Crystal Head Vodka

Crystal Head Vodka er et canadisk brand og lokalt produceret. Det ikoniske kranium-design er skabt af blandt andre skuespiller Dan Aykroyd, der særligt er kendt for Ghostbusters-filmene. Flaskens design er et symbol på livet og skal repræsentere styrke og oplysning, som ligeledes er grundlæggende værdier for Crystal Head Vodka. 


Filtreret på diamanter for en rundere, renere vodka

Crystal Head Vodka er mere end iøjnefaldende indpakning. Det er vodka destilleret på kreativitet og kvalitet. Crystal Head Vodka er kvalitets vodka destilleret hele fire gange af majs og ferskner og filtreret syv gange, delvist på Herkimerdiamanter, før den blandes med vand fra Newfoundland. Det betyder, at du får en af de reneste vodkaer på markedet, der desuden er helt uden tilsætningsstoffer, hvilket er et mærkepunkt for producenten. Du får altså en vodka, der er langt fra det sprittede, billige sprøjt, man kan finde i mange andre vodkaer, der blandt andet ofte er tilsat glycerol, citrus olier og sukker for at camouflere smagen af dårlig kvalitet. 


Crystal Head Vodka er en prisvinder

Crystal Head Vodka har vundet flere priser, blandt andet ved 2021 Sip Awards, hvor de vandt platin for deres flaskedesign og dobbeltguld for deres vodka. Det er ligeledes et moderne brand, der med sit motto ”Brug dit hoved… Drik forsvarligt” opfordrer til nydelse under ansvar. Dertil støtter Crystal Head Vodka Pride, og har udgivet flere særudgaver af deres vodka.


Prisen matcher kvaliteten

Crystal Head Vodka ligger i et lidt højere prisleje, da der er tale om god vodka, og der er ingen tvivl om, at du får en solid kvalitetsvodka, der ligger i prisklasse omkring polske Belvedere, som er elsket og kendt for at være i den absolutte topklasse af vodkaproducenter.


Derfor skal du vælge Crystal Head Vodka

Med Crystal Head Vodka får du prisvindende spiritus i topklasse og en ren, rund vodka der kan nydes. Den pifter enhver cocktail op, så når først du har prøvet kvalitetsvodka fra Crystal Head Vodka er der ingen vej tilbage, for du vil lære at nyde dine drinks uden at skære ansigt af en sprittet eftersmag. Samtidig er der ingen tvivl om, at det unikke kranium flaskedesign er dekorativt og kan pryde enhver barhylde i hjemmet eller på restauranten.


Vodkadrinks af kvalitet

Hvis du er en af dem, der førhen primært har købt billig vodka til omkring de 50-100 kr., så vil du forbavses over Crystal Head Vodka, der rent faktisk smager af noget – og ikke af sprit! Det skyldes, at den ikke indeholder tilsætningsstoffer såsom glycerol. Når du laver vodka drinks med Crystal Head Vodka vil du nyde smagsoplevelsen på en helt anden måde, da vodkaen er rund og ren og kun vil komplimentere de andre spiritusvarianter i glasset i stedet for at overdøve dem. Prøv f.eks. Crystal Head Vodka i en Vesper Martini, der blev populær i James Bond-filmen Casino Royale, som også havde danske Mads Mikkelsen i skurkerollen. Find flere vodkadrinks, bl.a. den helt klassiske Vodka Martini her. 


Vodkapasta

Det lyder måske skørt, men Penne alla Vodka er faktisk en ganske populær pastaret. Den er lavet med vodka, der koger ind, ligesom nogen tilsætter rødvin i deres bolognese for en ekstra smagsdimension. Hvis du laver Penne alla Vodka, vil du fortryde at bruge en billigere vodka. Når du i stedet bruger Crystal Head Vodka til Penne alla Vodka, vil du få en helt anden og væsentlig bedre smagsoplevelse, fordi denne vodka smager af noget – og ikke af sprit.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]