Brand image

Filtreret på diamanter for en rundere, renere vodka

Crystal Head Vodka er mere end iøjnefaldende indpakning. Det er vodka destilleret på kreativitet og kvalitet. Crystal Head Vodka er kvalitets vodka destilleret hele fire gange af majs og ferskner og filtreret syv gange, delvist på Herkimerdiamanter, før den blandes med vand fra Newfoundland. Det betyder, at du får en af de reneste vodkaer på markedet, der desuden er helt uden tilsætningsstoffer, hvilket er et mærkepunkt for producenten. Du får altså en vodka, der er langt fra det sprittede, billige sprøjt, man kan finde i mange andre vodkaer, der blandt andet ofte er tilsat glycerol, citrus olier og sukker for at camouflere smagen af dårlig kvalitet. 


Et canadisk vodkabrand

Crystal Head Vodka er et canadisk brand og lokalt produceret. Det ikoniske kranium-design er skabt af blandt andre skuespiller Dan Aykroyd, der særligt er kendt for Ghostbusters-filmene. Flaskens design er et symbol på livet og skal repræsentere styrke og oplysning, som ligeledes er grundlæggende værdier for Crystal Head Vodka. 

Crystal Head

Pris
0
Varegruppe
0
Land
0
Dyrkningsmetode
0
Type
0
Alkohol
0
Flaskestørrelse
0
Proptype
0
Lagerstatus
1
Nulstil alle filtre
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Crystal Head Vodka er en prisvinder

Crystal Head Vodka har vundet flere priser, blandt andet ved 2021 Sip Awards, hvor de vandt platin for deres flaskedesign og dobbeltguld for deres vodka. Det er ligeledes et moderne brand, der med sit motto ”Brug dit hoved… Drik forsvarligt” opfordrer til nydelse under ansvar. Dertil støtter Crystal Head Vodka Pride, og har udgivet flere særudgaver af deres vodka.


Prisen matcher kvaliteten

Crystal Head Vodka ligger i et lidt højere prisleje, da der er tale om god vodka, og der er ingen tvivl om, at du får en solid kvalitetsvodka, der ligger i prisklasse omkring polske Belvedere, som er elsket og kendt for at være i den absolutte topklasse af vodkaproducenter.


Derfor skal du vælge Crystal Head Vodka

Med Crystal Head Vodka får du prisvindende spiritus i topklasse og en ren, rund vodka der kan nydes. Den pifter enhver cocktail op, så når først du har prøvet kvalitetsvodka fra Crystal Head Vodka er der ingen vej tilbage, for du vil lære at nyde dine drinks uden at skære ansigt af en sprittet eftersmag. Samtidig er der ingen tvivl om, at det unikke kranium flaskedesign er dekorativt og kan pryde enhver barhylde i hjemmet eller på restauranten.