STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Historien Om Bodega Contador er historien Om Benjamin Romero. Fra begyndelsen i en hule til nogle af Spaniens mest anerkendte vine.

Contador

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Bodega Contador

Historien om Bodega Contador begynder i 1995, da winemaker Benjamin Romeo købte en århundreder gammel hule hugget ind i klippen under slottet San Vicente de la Sonsierra i Rioja. I 1996 lavede han den første årgang af sin vin La Cueva del Contador og begyndte at købe vinmarker for at blive "bodeguero" - vinproducent.


I de efterfølgende år lavede Romero vin i lille målestok i hulen, mens han fortsatte med at købe vinmarker. I 1999 lavede han den første årgang af "Contador". De blev meget positivt modtaget af både anmeldere og forbrugere, så Romero besluttede i 2000 at dedikere sig på fuld tid til sit personlige projekt.


Hatten af fra Robert Parker

I løbet af 2001 renoverede og udstyrede Benjamin Romeo sine forældres garage i San Vicente til vinfremstilling og øgede derved kapaciteten i forhold til, hvad der var muligt i hulen.


Det små kår til trods, gav den amerikanske vinanmelder Robert Parker de maksimale point (100) til 2004- og 2005-årgangene af Contador, som blev lavet i forældrenes garage. Denne anerkendelse, som hidtil var ukendt i Spanien, øgede i høj grad vinenes internationale prestige.

Fra 2004 til 2006 arbejdede Benjamin Romeo og arkitekten Hector Herrera sammen om designet af hans vingård, som blev bygget i 2006-2008.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]