ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Få sambastemningen hjem på de grålige, danske breddegrader med den klassiske, brasilianske Cachaça.

Companhia Müller de Bebidas

Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Companhia Müller de Bebidas

Companhia Müller de Bebidas producerer den populære prisvindende Cachaça 51 spiritus, der blev udviklet i Pirassununga i 1959 af Guilherme Müller Filho, der var brasilianer med tysk afstamning. Cachaça 51 er senere blevet et af de største spiritusbrands i Brasilien og eksporterer i dag til over 50 lande. Deres spiritusprodukter er certificeret kosher og vandt både crystal og superior priser ved International Taste Institute i Belgien i 2019. Særligt smagen af Cachaca 51 er rost af smagsdommerne, og så har de forpligtet sig til arbejdssundhed og -sikkerhed. Brandet har desuden dedikeret sig til bæredygtighed, og alle deres produkter derfor er ISO 14001-certificeret. 


Cachaça 51 er brændevin

Cachaça er brasiliansk brændevin, men kan bruges i stedet for hvid rom, da den ligesom rommen er fremstillet af sukkerrør. Cachaça 51 er ikke lagret, og kan derfor ikke begå sig som rom.


Cachaça i drinks

Cachaça kan som nævnt i visse tilfælde erstatte hvid rom. Prøv den f.eks. i en Caipirinha med lime, knust is og sukkersirup. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen i vores butik i Vestergade i Odense eller på Østbanegade i København eller hos én af de mange vinspecialister nær dig. Vores dygtige butiksmedarbejdere er altid klar til at hjælpe med spørgsmål inden for vin og spiritus.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]