ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Italienske Collestefano er lig med ærlig, økologisk vin - og som producent blev italienerne allerede økologisk certificerede i 1995.

Collestefano

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Lagerstatus
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Collestefano

Collestefano ligger i Valle Camertina, en dal, der er er beskyttet mod havvinde og har et fint, tempereret klima. Marchionni-familien, der ejer Collestefano, ankom som landmænd i 1960'erne til Rustano di Castelraimondo i dalen Verdicchio di Matelica. I 1998 aftappede Fabio Marchionni, søn af ejerne og nyuddannet ønologi, sin første årgang af Verdicchio di Matelica.


Collestefano har vi altid fulgt økologisk praksis, og blev certificeret i 1995. Vinmarkerne er en del af et større, selvbærende, miljøvenligt og afbalanceret system. Der håndhøstes udelukkende, hvilket sker med hjælp fra lokale universitetsstuderende, som giver en hånd med til Marchionni-familien.


Efter at have fået sin uddannelse i landbruget, tog Fabio Marchionni til Tyskland for at arbejde for Weingut Zähringer, hvor han lærte at arbejde og dyrke økologisk med minimal indvirkning på miljøet. Derefter arbejdede han kort på vinbarer og restauranter, før han overtog familiegården. Collestefano omfatter 18 hektarer beliggende langs Esino-floden mellem Appeninerne og Adriaterhavet. Vinstokkene ligger gennemsnitligt 420 m over havets overflade i jord, der er rig på kalksten og kridt.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]