ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Danmark har potentiale til at lave noget af verdens bedste frugtvin. Vores æbler er blandt andet nogle af verdens bedste med en flot, sprød og saftig syre.

Cold Hand Winery

Pris
Anbefalede Glastyper
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Cold Hand Winery

Historien om Cold Hand Winery er lidt af et eventyr. Ikke om prinser og prinsesser i et land for længe siden, men om noget af verdens bedste frugtvin fra Jylland. Frugtigvin, vi i Danmark kan være stolte af - og skabt på nogle af verdens bedste æbler, pærer, stikkelsbær, kirsebær og meget mere.


Cold Hand Winery ligger på landet mellem Randers og Viborg, omgivet af en æbleplantage. Et decideret værksted, hvor Jens Skovgaard og Flemming Villebro eksperimenterer i en konstant stræben efter at skabe verdens bedste frugtvin på danske æbler, pærer, rabarber, kirsebær, solbær og kvæder. Æbler er ikke bare æbler, og kirsebær er ikke bare kirsebær, og der arbejdes intenst for at opnå den helt rigtige balance mellem syre og sødme.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]