ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Er du til Châteauneuf du Pape? Så bør du prøve vinene fra Domaine Clos Saint Jean. Pascal og Vincent Maurel har med hjælp fra ønolog Philippe Cambie - og en masse stenhårdt arbejde - løftet huset til nye højder.

Clos Saint Jean

Pris
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Lagerstatus
Vis:
af 8 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Clos Saint Jean

Clos Saint Jean kan trække sin historie i Chateauneuf du Pape helt tilbage til begyndelsen af ​​det 1900-tallet, hvor det blev grundlagt af Edmund Tacussel i 1900. Inden for et årti efter grundlæggelsen var Clos Saint Jean klar til at producere, aftappe og sælge af deres egen vin. Det har de gjort lige siden 1910. Clos Saint Jeans berømmelse lod dog vente på sig. Årgangen 2003 fik den berømte vinanmelder Robert Parker til at hylde Clos Saint Jean og dets vine - og når det sker, er resten, som man siger, historie.

I dag er det Pascal og Vincent Maurel, der administrerer Clos Saint Jean, og med hårdt arbejde og assistance fra ønolog og konsulent Philippe Cambie, har de aldrig set sig tilbage.


Vinmarkerne i Clos Saint Jean er plantet på 44 hektar beliggende i terroir rigt på sten i La Crau. Én hektar vinstokke er reserveret til druer, der bruges til fremstilling af hvid Chateauneuf du Pape.

Clos Saint Jean tror på fuldstændig afstilkning af bærrene. Macerationsperioden er lang og varer helt op til 35 dage. Grenachen lagrer aldrig i nogen form for træ, mens Mourvedre og Syrah lagrer i en kombination af ét år gamle og to år gamle egetræsfade.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]