- OUTLET
- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Spiritus
- Fine Wine & Spirits
- Glas & tilbehør
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
Cillar de Silos
Om Cillar de Silos
Spanske Cillar de Silos ser sig selv som arvtagere af den jord, de tager sig af. En arv på flere hundrede år og rig på traditioner - lige fra vinproduktionen til Silos-klosteret i 1500-tallet til vinhusets fødsel i Quintana del Pidio i 1970. De naturlige forhold, når det gælder for fugtighed og temperatur (mellem 11, 5º og 12º C), er konstante hele året rundt og er ideelle til, at vinene afslutter lagringsprocessen på flaske.
Cillar de Silos er derfor en hyldest til munken, der historisk var ansvarlig for forvaltningen ved Silos-klosteret, kendt som Cillero. Hans opgave var at organisere spisekammeret eller kælderen med den vin og mad, der var nødvendige for den daglige den religiøse ordens liv. Ifølge de historiske kilder blev leveringen af vin til Silos-klosteret i løbet af 1500-tallet netop lavet i Quintana del Pidio.