ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Château Plince er et af de klassiske vinslotte i Pomerol og ligger lige uden for landsbyen Catusseau. Her går tiden, uden at det på overfladen egentlig kan ses, og i over fire generationer har det været ejet af familien Moreau.

Château Plince

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Fine Wine
Lagerstatus
Vis:
af 4 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Plince

Slottet ligger ved det østlige udløb af floden Libourne og strækker sig over 10 hektarer. Heraf er de 8,66 brugt til vinmarker - helt præcist 84% Merlot og 16% Cabernet Franc, også kaldet Bouchet. Vinmarkerne er plantet i mørkt sand med jernrige underlag. Druestokkene bliver passet ganske traditionelt, men meget nænsomt gennem hele året for at kunne skabe druer ved optimal modenhed, som er et smukt udtryk for områdets terroir. Vinene vinder jævnligt priser og fik bl.a. guld ved Concours Agricole de Paris for 2000-, 2007-, 2012- og 2016-årgangene. Her er tale om klassisk Pomerol med smukke indtryk af frugt og med en dybde og koncentration, som er kendetegnende for appellationen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]