ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Marquis de Terme er en del af selve Bordeuxs storhed og blev allerede i 1700-tallet anerkendt af én af verdens mest prominente vinelskere.

Château Marquis de Terme Tourisme

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Alkohol
Druesammensætning
Anmeldelser
Fine Wine
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Marquis de Terme

Historien om Marquis de Terme begynder i 1762, da Ledoux d’Emplet, gift med François de Peguilhan, Marquis de Terme, gav ham slottet som medgift og det hermed fik hans navn. I efterdønningerne af Den Franske Revolution overtog flere familier slottet. Den ene familie, familien Feuillerat, skulle sætte et stort aftryk og blive ejere efter 120 år.


Thomas Jefferson, den fremtidige amerikanske præsident og forfatter af Uafhængighedserklæringen, handlede også med vine og skrev rejsedagbøger fra de store franske vinregioner. I 1787 besøgte han Château Marquis de Terme og kaldte vinene herfra blandt de bedste 16, han nogensinde havde smagt.


I 1855 besluttede den franske Kejser Napoleon d. 3 at de verdensberømte vine fra Bordeaux skulle klassificeres, og Marquis de Terme kom med i det fine selskab som Grand Cru Classé.


Marquis de Terme ligger i hjertet af landsbyen Margaux. Slottets 40 hektarer vinmarker er beplantet med de for området så klassiske druetyper Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot og Petit Verdot.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]