ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Château L'Évangile beskrives i en gammel udgave af "Grands vins de Bordeaux" som "en fyldig, elegant vin med en uforlignelig bouquet og finesse". Slottets ejer, Domaines Barons de Rothschild Lafite, har et navn, der forpligter - og det kan ikke overraskende smages i vinene også i dag.

Château l´Evangile

Pris
Årgang
Anmeldelser
Nyheder & Premium Brand
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château l´Evangile

Château L'Évangile blev gradvist opbygget af Léglise-familien fra Libourne i midten af ​​1700-tallet, og blev hurtigt betragtet som "Premier Cru du Haut-Pomerol." Efter at have været ejet af Ducasse-familien, købte Domaines Barons de Rothschild Lafite i 1990 slottet med ønske om at drive det til sit højeste niveau. Fra vingården til kælderen har Château L'Évangile gennemgået en omfattende omstrukturering og modernisering, hvilket har gjort det muligt for slottet at blive et af ​​de fineste i Pomerol. Vinslottets marker grænser mod nord op til vinstokkene fra Château Pétrus og er kun adskilt fra Cheval Blanc i Saint-Emilion mod syd af en lille vej.


Selve huset ligger i hjertet af vinmarkerne med lergrus og vinstokke med Merlot og Cabernet Franc midt i en overflod af natur. Château L'Évangile er også den første af Domaines Barons de Rothschild Lafite-ejendommene, der bruger økologiske landbrugsmetoder. Alle vinstokke er blevet genplantet og lærer at tilpasse sig.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]