ONLINE ROSÉFESTIVAL ☀️ Spar op til 47% på rosévin!

Château Langoa Barton har 200 års historie bag sig. Generation efter generation, der har passet slottet siden 1821, hvor irske Hugh Barton slog sig ned og kastede sig over vindyrkningens ædle kunst.

Château Langoa Barton

Vis:
af 0 produkter
Sorter efter:

  Om Château Langoa Barton

  Château Langoa Barton har siden 1821 været drevet af generationer af familien Barton. Det berømte vinslot blev i tildelt status som Grand Cru Classé i den berømte klassificering i 1855, foranlediget af Kejser Napoleon III. 


  Château Langoa-Barton har samme ejer som Château Léoville-Barton – nemlig Barton-familien. Det var Hugh Barton, som kom fra Irland og købte slottene i 1820'erne. Det er Pauillac til den mere maskuline side, men i modsætning til Léoville-Barton, har Langoa-Barton beholdt sit helt klassiske præg. Det vil sige, at vinen er rig på tanniner med milde noter af frugt. Det betyder, at den kan og bør gemmes i flere år, før den udvikler sig optimalt. 

  I 1983 overtog Anthony Barton ejerskabet og administrationen af godset, og årgang 2021 blev den sidste årgang i hans lange liv på Château Langoa Barton.


  Langoa-Barton har omkring 15 hektarer vinstokke beliggende langs bredden af ​​Gironde-floden: 70% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot, 8% Cabernet Franc og 2% Petit Verdot. Som det er typisk for området, er jorden sammensat af grusjord over et underlag af ler.

  Tilmelding til Sélection Vinklub

  Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

  Læs om vores kundeklub
  Logo
  H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]