Château Lafaurie-Peyraguey fandtes også dengang, kongens mænd red rundt til hest iført rustning, Danmark var katolsk og kartoflen ikke var kommet til Europa endnu. De har nemlig rødder helt tilbage til middelalderen.

Château Lafaurie-Peyraguey

Vis:
af 0 produkter
Sorter efter:

  Om Château Lafaurie-Peyraguey

  Verdensberømt, fed og fantastisk! Ældgamle Château Lafaurie-Peyraguey har rødder helt tilbage til middelalderen, hvor slottets store tårn blev brugt til at holde øje med fjender, når der var krig, placeret på en bakke lige uden for landsbyen Bommes. Faktisk var en del af ejendommen en romersk udpost. I dag er de krigeriske hensyn heldigiv overflødige og Cordier-familien skaber vine i verdensklasse - intet mindre. Man regner generelt Château Lafaurie-Peyraguey for det bedste i Sauternes-regionen. Stilen er meget fed fra den ekstra lange lagring på helt nye egetræsfade. Berømmelsen tog for alvor fart ved den i vinkredse berømte 1855-klassifikation, hvor husets sødmefulde vin fik en andenplads som Premier Cru.

  Tilmelding til Sélection Vinklub

  Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

  Læs om vores kundeklub
  Logo
  H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]