ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Det er ikke størrelsen, det kommer an på, når man laver stor vin. Syv aldeles fremragende hektarer vinmarker i legendariske Saint-Émilion kan være nok.

Château La Serre

Pris
Årgang
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château La Serre

De syv hektarer vinmarker hos Château La Serre ligger langs kanten af ​​Saint-Émilions berømte kalkstensterrasse, kun få meter fra centrum af middelalderbyen. Vingården er plantet på et sydvendt kalkstensplateau (deraf navnet "drivhuset" - på fransk "La Serre"), som er dækket med et tyndt lag ler og er i gennemsnit 35 år gammel. Her vokser 80% Merlot og 20% Cabernet Franc.


M. Luc d'Arfeuille, godsets passionerede ejer, går ind for en traditionel tilgang i både vinmarken og vineriet. Jorden bearbejdes manuelt for at undgå brug af herbicider, og vinmarksarbejdet holdes på et minimum, for at lade vingårdens naturlige karakter skinne igennem. Traditionelle indgreb som beskæring og udskæring er tilstrækkelige til at kontrollere udbyttet. Man har for nylig introduceret nogle moderne elementer, såsom kold maceration inden gæring og for nylig optisk sortering. Det er typisk dybe og generøse vine med en stribe af mineralitet.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]