ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Château Haut Selve opstod i begyndelsen af det 21. århundrede. Dets motto »Non Nova Sed Nove« betyder »Med nutiden, skab og byg til fremtiden«. Det er altså ikke, som der ellers er mange af i området, et vinslot med en århundreder lang historie. Faktisk er Château Haut Selve den eneste nye vingård i Bordeaux i det 21. århundrede.

Château Haut Selve

Pris
Type
Årgang
Flaskestørrelse
Anbefalede Glastyper
Anmeldelser
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Haut Selve

Denis og Arnaud Lesgourgues købte i 1993 land, hvorpå der tilbage i 1800-tallet lå en kendt vingård. Den var forsvundet i løbet af det 19. århundrede og jorden havde ligget brak i 120 år. De to ambitiøse franskmænd ryddede arealerne for træer, forberedte jorden og plantede vinstokke med stor omhu for at sikre en hurtig og dyb vækst for vinstokkenes rødder og målet var, at skabe et ideelt terroir for druesorten Cabernet Sauvignon.  

Ønsket var en bæredygtig vingård, som afspejler den moderne tidsalder med en teknologisk innovativ kælder. Hvert trin af Château Haut Selves skabelse var tænkt og udført, som var det et stykke kunst og hele holdet bag Denis og Arnaud er et meget talentfyldt og entusiastisk hold med ekspertise og smag for udfordringer. Siden 2018 er ejendommen certificeret HVE3 og TerraVitis.Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]