ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Château Giscours har været lig med stor vin siden i hvert fald 1552 - altså længe inden, at man blev klassificeret som 3. Cru i den berømte klassifikation i 1855, foranlediget af Kejser Napoleon d. 3.

Château Giscours

Pris
Serveringsforslag
Druesammensætning
Anmeldelser
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Giscours

Château Giscours har hjemme i den prestigefyldte Margaux-appellation i Bordeaux. Vinen er en af 14 3. cru-vine. Eller på smukkeste fransk: Troisièmes Crus. Man ved, at der har været vinmarker på slottet siden i hvert fald 1552, hvor Seigneur de la Bastide solgte det til Pierre de l'Horme. Slottets storhedstid begyndte, da bankmanden Comte de Pescatore købte det i 1845 og to år efter ansatte Pierre Skawinski til at lede arbejdet. Han skulle vise sig at være én af de bedste i 1800-tallets Médoc, hvor han bl.a. opfandt en plov, der i dag har hans navn. 


Slottet råder over næsten 400 hektarer, hvoraf de 80 hektarer er beplantet med 53% Cabernet Sauvignon, 42% Merlot og ellers Cabernet Franc og Petit Verdot for resten.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]