ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Nogle af de ældste vinstokke i hele Saint-Émilion og enfant terrible Bernard Magrez er kun to af de ingredienser, der gør Château Fombrauge til noget særligt.

Château Fombrauge

Pris
Serveringsforslag
Druesammensætning
Anmeldelser

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Fombrauge

De oprindelige vinstokke på Château Fombrauge kan dateres helt tilbage til det 16. århundrede, hvilket gør markerne til nogle af de ældste i Saint-Émilion. Slottet, eller klosteret om man vil, er fra det 17. århundrede og oprindeligt grundlagt som et Karteuserkloster. Ejet af Jacques de Canolle i 1466, kom det efterfølgende i familien Dumas de Fombrauges hænder, der i det 18. århundrede oprettede en rigtig vinskole på stedet. Bernard Magrez overtog i marts 1999 slottet, der også har haft en periode på danske hænder, og han har virkeligt formået at løfte slottet op på et helt andet og nyt plan. Dels kvalitetsmæssigt p.g.a. Bernard Magrez' store vinmæssige ekspertise og vovemod, dels kontaktmæssigt ved genåbningen af slottets porte og dermed forbindelsen til omverdenen.


Bernard Magrez betragtes af mange som Bordeauxs nye foregangsmand og "Enfant Terrible". Han producerer vin, som naboerne både tager afstand fra og frygter, vin som er så autentisk, klassisk Bordeaux, som noget overhovedet kan være - bare tilført lidt mere af det hele, og så i langt mere charmerende og indbydende stil. Og missionen er lykkedes, bl.a. på Château Fombrauge: I dag fremhæves slottet konstant af professionelle vinskribenter og vinsmagere hele verden over som et af de slotte i Saint-Émilion, der er i stigende kurs og virkeligt værd at holde øje med. Magrez Fombrauge er at betragte som Château Fombrauges topvin: Den fremstilles udelukkende fra helt specielt udvalgte parceller på Fombrauge, hvor druerne år efter år opnår en ekstraordinær høj kvalitet.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]