ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Château Ferrière har ligesom flere andre vinslotte i Bordeaux en lang historie og skaber vine på absolut højeste niveau.

Château Ferriere

Pris
Dyrkningsmetode
Årgang
Alkohol
Anmeldelser
Fine Wine
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Ferrière

Château Ferrière er en har hjemme i Margaux-appellationen i Bordeaux. Vinen blev i Napoleon III’s berømte klassifikation af de bedste vine i Bordeaux klassificeret som én af fjorten Troisièmes Crus, altså 3. Cru. Slottet har 12 hektarer beplantet med Cabernet Sauvignon, Merlot og Cabernet Franc.

Slottet drives af Claire Villars-Lurton, leder af Château Haut-Bages-Liberal og Château La Gurge, og hustru til Gonzague Lurton, som er ejer af Château Durfort-Vivens.


Navnet stammer fra dets grundlægger, Gabriel Ferriére, som var ansvarlig for kongens jagter i 1700-tallet. I 1777 solgte han det til sine fætre, som gik under samme navn. En af dem, med fornavnet Jean, blev borgmester i selve byen Bordeaux efter Robespierres fald i 1795. 


Slottet forblev i hænderne på Ferriére-familien indtil 1914, hvor det blev solgt til Armand Feuillerat, som den gang var ejer af Château Marquis de Terme. I 1952 overtog Alexis Lichine ledelsen af Château Ferrière som landmand, og al vinen blev vinificeret på Château Lascombes. 

I 1988 købte familien Villars vinslottet og overtog i 1992 ledelsen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]