ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Château Durfort-Vivens er et biodynamisk vinslot i legendariske Margaux på venstre bred i Bordeaux. Vinene bliver klassificeret som Margaux AOC.

Château Durfort-Vivens

Pris
Serveringsforslag
Druesammensætning
Nyheder & Premium Brand
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Durfort-Vivens

Château Durfort-Vivens var den førte af producenterne fra Napoleon d. 3. klassificering af cru-bordeauxvinene i 1855, der gik over til biodynamisk produktion. På vinhuset selv kalder man tilgangen for ‘Agroecologie’. Château Durfort-Vivens er 2. Cru Classé.


Gonzague Lurton har ejet Château Durfort-Vivens siden 1993, da han tog over fra sin far Lucien Lurton. Han er i øvrigt gift med Claire Villars, datter af den afdøde Bernadette Villars fra det berømte vinslot Château Chasse-Spleen. Claire Villars ejer også Château Ferrière i Margaux AOC og Château Haut-Bages-Liberal i Pauillac AOC.


Navnet Durfort kommer fra Durfort-familien fra ​​Duras, som slog sig ned i Margaux i 1300-tallet og ejede størstedelen af ​​den nuværende appellation. Gennem ægteskab kom Durfort i hænderne på Marchioness de Montalembert. I 1787 bedømte Thomas Jefferson, daværende ambassadør i Frankrig, slottets vine til at være lige bag de så berømte Lafite, Margaux og Latour. Greven af Vivens, nevø til Marchioness de Montalembert, fik hans navn tilføjet i 1824.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]