ONLINE ROSÉFESTIVAL ☀️ Spar op til 47% på rosévin!

Brand image

Helt fra begyndelsen blev jorden hos Château Duhart-Milon regnet som værende af ekstraordinært god kvalitet. Det siger ikke så lidt, når historien går helt tilbage til 1700-tallet.

Château Duhart Milon

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Druesammensætning
Anmeldelser
Nyheder & Premium Brand
Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Duhart Milon

I 1700-tallet begyndte man for alvor at plante vinmarker i det verdensberømte Pauillac-distrikt. Det skete ikke mindst på opfordring fra ejeren af Chateau Lafite, Marquis Nicolas-Alexandre de Ségur, som Louis XV kaldte ”Den hvide prins”. Milon-vinene blev en ekstra indtægt og Château Lafites andenvin. Så helt fra begyndelsen blev jorden hos Château Duhart-Milon højagtet med et ry som værende af ekstraordinært god kvalitet.

Efter varierende ejerskaber, med et kvalitetsdyk som følge, købte Rothschild-familien slottet og de medfølgende marker i 1962. Familien udvidede, genplantede og drænede vinmarkerne og løftede niveauet tilbage tilbage til fordums ære og værdighed.

I dag er det derfor de samme mennesker, der leder både Château Duhart-Milon og det nærliggende, mere berømte Château Lafite Rothschild. På begge slotte bruger man samme teknikker med streng kontrol, høst ved håndkraft og manuelt arbejde. I dag er vinstokkene modne og kælderen på stedet er gennemrenoveret, så slottet fremstår flot og passende som en 4. cru. De 76 hektarer vinmarker består af ærkefranske Cabernet Sauvignon (67%) og Merlot (33%). Hver årgang lagrer på egetræsfade fra domainets eget bødkerværksted. Længden på fadlagringsperioden varierer fra år til år.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]