- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration


Helt fra begyndelsen blev jorden hos Château Duhart-Milon regnet som værende af ekstraordinært god kvalitet. Det siger ikke så lidt, når historien går helt tilbage til 1700-tallet.
Château Duhart Milon
- En Primeur | Forsalg
Vælg favoritliste
2022 Château Duhart Milon, 4. Cru Classé
Château Duhart Milon729,00pr. flaske655,00pr. flaske ved 6 fl.Spar i alt v/6 fl. 444,00Forudbestil - forventet d. 30/06/2025 Vælg favoritliste
2020 Château Duhart Milon, 4. Cru Classé
Château Duhart Milon689,00pr. flaske574,75pr. flaske ved 6 fl.Se produktUdsolgt, men prøv din lokale butik
Om Château Duhart Milon
I 1700-tallet begyndte man for alvor at plante vinmarker i det verdensberømte Pauillac-distrikt. Det skete ikke mindst på opfordring fra ejeren af Chateau Lafite, Marquis Nicolas-Alexandre de Ségur, som Louis XV kaldte ”Den hvide prins”. Milon-vinene blev en ekstra indtægt og Château Lafites andenvin. Så helt fra begyndelsen blev jorden hos Château Duhart-Milon højagtet med et ry som værende af ekstraordinært god kvalitet.
Efter varierende ejerskaber, med et kvalitetsdyk som følge, købte Rothschild-familien slottet og de medfølgende marker i 1962. Familien udvidede, genplantede og drænede vinmarkerne og løftede niveauet tilbage tilbage til fordums ære og værdighed.
I dag er det derfor de samme mennesker, der leder både Château Duhart-Milon og det nærliggende, mere berømte Château Lafite Rothschild. På begge slotte bruger man samme teknikker med streng kontrol, høst ved håndkraft og manuelt arbejde. I dag er vinstokkene modne og kælderen på stedet er gennemrenoveret, så slottet fremstår flot og passende som en 4. cru. De 76 hektarer vinmarker består af ærkefranske Cabernet Sauvignon (67%) og Merlot (33%). Hver årgang lagrer på egetræsfade fra domainets eget bødkerværksted. Længden på fadlagringsperioden varierer fra år til år.