STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Château d'Issan ligger midt i Margaux-appellationen, en af vinverdenens mest fornemmere placeringer, hvilket forklarer den enestående kvalitet af dets vine. Det milde vejr er reguleret af at være tæt på havet og Gironde-mundingen giver ideelle betingelser for vinstokkenes vækst.

Château d´Issan

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Alkohol
Druesammensætning
Anmeldelser
Fine Wine
Lagerstatus
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château d´Issan

Før der var noget, der hed Château d´Issan, lå her i 1100-tallet en gammel middelalderfæstning. 500 år senere blev den revet ned af Baron d'Essenault, da han arvede godset. I stedet lod han den nuværende ejendom opføre. Den har dog også smukke middelalderlige træk, såsom dens imponerende port, dens tårne ​​og dens voldgrav, som faktisk er relikvier fra de gamle forsvarsværker. En mur bygget i 1644 omkranser stadig vingården. Slottet er beboet i dag, efter at have gennemgået flere faser af renovering.


Château d'Issan havde egentlig ikke brug for den berømte klassifikation fra 1855, der udnævnte slottet som en 3. Grand Cru Classé for at etablere sit i forvejen imponerende ry. Det blev allerede skabt tilbage i det 12. århundrede, da vinene blev rapporteret at være blevet serveret ved brylluppet mellem Eleanor af Aquitaine og Henri Plantagenet, Englands fremtidige konge, den 18. maj 1152.


Jorden består af grushøje og 15 meter høje bakker, som er blevet afrundet af mange, mange års erosion. Jorden dræner godt, hvilket tvinger vinstokkene til at udvikle dybe rodsystemer i jagten på de ingredienser, der gør Château d'Issan-vinene så karakteristiske.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]