SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Château de Tracy

Pris
Serveringsforslag
Anbefalede Glastyper
Anmeldelser
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château de Tracy

Château de Tracy, der er et af de ældste slotte i Pouilly-Fumé, kan dateres helt tilbage til 1396. Det har været i familien Estutt d’Assays eje siden det 16. århundrede, og man har gennem alle årene formået at gøre slottet gældende blandt områdets bedste producenter. Estutt d’Assays-familien kom oprindeligt fra Skotland, hvor de via den rette tro og diverse heltegerninger i kampen mod de vantro franskmænd blev tildelt land i Essay af den skotske Charles VII. Via ægteskab kom også Château de Tracy ind i billedet, og da slottet havde tradition for fremstilling af både vin- og spisedruer, blev familien ved denne overtagelse såvel vinbønder som franskmænd. I dag, næsten 500 år senere, leder greve Henry Estutt d´Assay familiens slot.


Elegante, franske vine

De gamle lagringskældre er bibeholdt, men man har investeret i helt nyt vinifikationsudstyr i bestræbelsen på at hæve vinens kvalitet yderligere. Samtidig dyrkes markerne efter den størst mulige hensyntagen til miljøet, stærkt inspireret af de økologiske/ biodynamiske principper. Ikke uden grund at Château de Tracy igen og igen fremhæves som en af Loires bedste producenter med sine ualmindeligt sprøde, elegante og meget stilrene hvide vine.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]