ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Château de Rieux er en familieejendom skabt i 1870 i Languedoc-regionen ved siden af det egentlige Château de Rieux, som blev bygget helt tilbage i 900-tallet. Ejendommen har længe været negociant med salg af enkeltdruesortsvine fra sin placering foden af Montagne Noire, det mest dyrebare sted i Minervois-appellationen.

Château de Rieux

Pris
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château de Rieux

Château de Rieux blev overtaget i 1998 af Emmanuel de Soos, og man fokuserer nu på blends fra Minervois. De dyrkede druesorter er ret typiske for regionen: Grenache, Syrah, Pinot, Cinsault og Carignan for de røde. Viognier og Sauvignon er de hvide druesorter.


I årenes løb har Emmanuel de Soos reduceret størrelsen af vingården fra 35 til 24 hektar for at fokusere på kvaliteten af vinmarkerne. Vinstokkene er plantet på ler- og kalkstensjord og dyrkes økologisk mens domainet er ved at blive certificeret. De beskæres i Cordon de Royat for at begrænse antallet af klaser på hver af vinstokkene. Igen er tanken at fokusere på kvalitet. Vinene vinificeres traditionelt. 100% afstilkes og vinene gæres på egen vildgær. De fleste af cuvéerne gennemgår tæt på otte måneders lagring på egetræsfade.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]