- Rødvin
- Hvidvin
- Rosévin
- Andre vintyper
- Bobler
- Rundt om bobler
- Mousserende
- Champagne
- Producenter
- Populære
- Spiritus
- Rundt om spiritus
- Spiritus hovedtyper
- Spiritus undertyper
- Populære
- Fine Wine & Spirits
- Rundt om En Primeur / Fine Wine
- Fine Wine leverandører
- Områder & underområder
- Spiritus hovedtyper
- Spiritusleverandører
- Glas & tilbehør
- Gaver
- Tilbud
- Producenter
- Inspiration
SLUTSPURT: Sommerens Vinfest 👉 Spar op til 55%!
![](https://mediacache.hjhansen-vin.dk/v-638575704279042671/95/55/8377-adc2-46d8-b60f-b70697a05f46/Ch%C3%A2teau%20de%20Rieux%20Logo.jpg)
Château de Rieux er en familieejendom skabt i 1870 i Languedoc-regionen ved siden af det egentlige Château de Rieux, som blev bygget helt tilbage i 900-tallet. Ejendommen har længe været negociant med salg af enkeltdruesortsvine fra sin placering foden af Montagne Noire, det mest dyrebare sted i Minervois-appellationen.
Château de Rieux
Vælg favoritliste
2019 Château de Rieux Cuvee Demi Muid, IGP
Château de Rieux- 92 pointJames Suckling
Behagelig og elegant.
199,95pr. flaske57 på lager online- Økologisk
Vælg favoritliste
2020 Château de Rieux Cuvee Demi Muid, IGP
Château de Rieux- 92 pointMad & Monopolet
Kompleks og harmonisk Minervois.
99,95pr. flaskefør:199,95
Se produktUdsolgt, men prøv din lokale butik
Gå til side
ud af 1
Om Château de Rieux
Château de Rieux blev overtaget i 1998 af Emmanuel de Soos, og man fokuserer nu på blends fra Minervois. De dyrkede druesorter er ret typiske for regionen: Grenache, Syrah, Pinot, Cinsault og Carignan for de røde. Viognier og Sauvignon er de hvide druesorter.
I årenes løb har Emmanuel de Soos reduceret størrelsen af vingården fra 35 til 24 hektar for at fokusere på kvaliteten af vinmarkerne. Vinstokkene er plantet på ler- og kalkstensjord og dyrkes økologisk mens domainet er ved at blive certificeret. De beskæres i Cordon de Royat for at begrænse antallet af klaser på hver af vinstokkene. Igen er tanken at fokusere på kvalitet. Vinene vinificeres traditionelt. 100% afstilkes og vinene gæres på egen vildgær. De fleste af cuvéerne gennemgår tæt på otte måneders lagring på egetræsfade.