Med en historie tilbage til 1300-tallet fornemmer man i dén grad historiens vingehus hos Chateau de Luc. Her kan man besøge de gamle stalde og smage de lækre vine og opleve hvordan de dygtige winemakers samtidig bruger moderne nytænkning.

Château de Luc

Pris
Underområde
Type
Årgang
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Populære
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Chateau de Luc

Chateau de Luc er hjemsted for familien Louis og Claire Fabre og deres børn, og er samtidig hovedkontoret for deres mange vingårde. En ekstraordinært god underjordisk kælder giver optimale forhold for vinproduktion. På vingården kan man som besøgende få lov at smage de forskellige årgange i de gamle stalde, som er omdannet til en smagekældre. Vinmarkerne ligger på Orbieu-flodens stenede bredder i mange forskellige jordtyper ved foden af Alaric-bjerget - et terroir, sikrer koncentrerede og velafbalancerede. De underjordiske kældre, der går tilbage til 1300-tallet, er et unikt vidnesbyrd om slottets lange historie.


Winemakerne på Chateau de Luc er for nylig begyndt at teste Carignan i ovale tanke kaldet æg og fire amforaer, som for nylig er blevet hentet til vinkælderen. De tillader en langsom mikro-iltning af vinen og en kontinuerlig påvirkning fra bærmen uden menneskelig indgriben.