ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Chateau Cos Labory er en lang historie med fremragende vine i et verdensberømt område.

Château Cos Labory

Vis:
af 0 produkter
Sorter efter:

  Om Château Cos Labory

  Som andre Bordeaux-vinslotte i Saint Estephe appellationen, tager Chateau Cos Labory den første del af deres navn fra den berømte bakke COS.


  Der er blevet produceret vin på Cos Labory siden slutningen af ​​1700-tallet, da ejeren på det tidspunkt, Pierre Gaston, døde. Dengang var slottet kendt som Cos Gaston. Hans tre børn trak lod om Slottet. Det gik til hans søn, Hyacinthe. Hyacinthe giftede sig med Anne Pauty, og de havde enebarnet Marie-Sany. Marie–Sany giftede sig senere med Francois–Armand Labory og godset blev omdøbt til Cos Gaston Labory.


  I 1922 blev Cos Labory solgt til Ambrosio og Augusto Weber for 200.000 franske franc. Gennem en direkte efterkommer, Bernard Audoy, ​​ejer Weber-familien stadig slottet i dag.


  Jorden

  Den 18 hektar store vingård er beplantet med 60% Cabernet Sauvignon, 35% Merlot og 5% Cabernet Franc. Der er også plantet en lille mængde Petit Verdot i vingården på venstre bred. I gennemsnit er vinstokkene 35 år gamle. Vingården ligger tæt på slottet, ved siden af ​​Chateau Cos d'Estournel, som ligger lige på den anden side af vejen, kun et stenkast væk. Faktisk har de parceller placeret midt i Cos dEstournel-vingården. De har blide skråninger, der stiger op til 25 meter.

  Tilmelding til Sélection Vinklub

  Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

  Læs om vores kundeklub
  Logo
  H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]