SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

I hjertet af den fornemme Margaux-appellation ligger Château Brane-Cantenac stolt. Den 75 hektar store ejendom er kendt for at producere vine af bemærkelsesværdig elegance og finesse, og er et emblem for kvalitet og fortræffelighed i en verden af ​​fine vine.

Château Brane Cantenac

Pris
Serveringsforslag
Druesammensætning
Nyheder & Premium Brand
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Château Brane Cantenac

Château Brane Cantenac fra Margaux i Bordeaux er så tæt på at være en 1. cru, som man kan være, uden egentlig at være det. Vinen har været højt skattet (og prissat) allerede op til 100% før Napoleon d. 3’s berømte klassifikation i 1855. I 1833 blev det købt af Baron Hector de Brane, med tilnavnet ”Vinens Napoleon” efter Napoleon d. 1. Han måtte sælge sit andet vinslot, Chateau Brane-Mouton til Rothschild. Derfor blev slottet til legendariske Mouton- Rothschild.


Brane var storgambler og lidt af en skørtejæger. Men han var også en virkelig passioneret slotsejer, som tog sit ejerskab meget seriøst og om dagen satte sig ind i alle tænkelige detaljer. Om natten var han optaget af andre aktiviteter.


Brane byggede nye kældre på slottet og købte flere af naboernes vinmarker, mens han i øvrigt løftede vinens ry. Siden 1992 har Henri Lurton haft som ambitiøst mål af producere de bedste vine i hele Margaux. Lidt af en målsætning i et område, der flyder over med nogle af verdens største vine. Om det er lykkedes, er en smagssag, men det kan ikke rigtig diskuteres, at huset er ét af de bedste i Margaux og en vin, man må smage, hvis man er til store vine fra Margaux.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]