ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Man behøver ikke være et glorværdigt champagnehus med champagner, der er blevet nydt af konger, dronninger, kejser og zarer siden Ruder Konge var knægt for at skabe virkelig god champagne. Det er Michel Dervin et stærk eksempel på. Her går historien kun tilbage til 1983. Til gengæld er champagnen, der kommer herfra, ærlig, velsmagende, frisk og virkelig god value for money.

Champagne Michel Dervin

Pris
Serveringsforslag
Flaskestørrelse
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Undertype
Vis:
af 5 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Champagne Michel Dervin

Michel Dervin stammer fra Champagne og drømte fra en tidlig alder om at blive vinbonde for at producere sine egne cuvéer. I 1983 gik drømmen i opfyldelse, da han skabte Champagne Michel Dervin. Han begyndte med et lille stykke vinstokke, som han udviklede i årenes løb for at blive til en vingård med et areal på 7,80 hektar i landsbyen Cuchery beliggende på kanten af ​​en lille biflod til Marne med en betagende udsigt over bakkerne. Cuvéerne er frugten af ​​terroiret, der ligger i hjertet af Marne-dalen, hvor den vigtigste druesort er Meunier. Husets Blanc de Noirs, Rosé og Millésime finder deres særlige karakter i en blanding, der udelukkende består af sorte druer med hvid juice, Pinot Noir og Meunier.


Druerne høstes i hånden og presses langsomt. Gæring og stabilisering af vinen sker i rustfri stålkar med temperaturregulering for at sikre den færdige champagne sin finesse og aromatiske kompleksitet. Der udføres ikke malolaktisk gæring for bedst muligt at bevare druernes naturlige syre. Kælderen har en konstant temperatur, som er beskyttet mod lys. Champagnerne lagrer længere, end reglerne foreskriver (ca. 36 måneder).


Michel Dervin er lig med livlig, frisk og ærlig champagne.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]