ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Velkommen til Cave de Lugnym et stolt vinkooperativ i Mâconnais, specialiseret i vine fra det sydlige Bourgogne. Medlemmerne plejer jorden med stolthed og respekt hele året rundt. Grundlagt i 1927 med 116 vinbønder, men er nu over 400 medlemmer.

Cave de Lugny

Pris
Serveringsforslag
Anbefalede Glastyper
Anmeldelser
Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Cave de Lugny

Cave de Lugny er solidt forankret i Mâconnais og er stolt af sin oprindelse og historie som specialist i vine fra det sydlige Bourgogne. En fremsynet vingård, hvor man søger at vokse ved at anlægge en total kvalitetstilgang, som ikke kun omfatter kvaliteten af ​​de vinene, men også kvaliteten af ​​arbejdsforhold og forholdet mellem medarbejdere og producenter. Her dyrker man jorden med stor respekt og stolthed i håndværket. Hele året rundt passes kooperativets vinstokke, mens man i vingården fremstiller vinene. Dengang det blev stiftet, bestod vinkooperativet af 116 vinbønder. Tre år senere var de 180, og i dag overstiger deres antal 400 medlemmer.


Cave de Lugny, hvis rødder går tilbage til 1700-tallet, hvor vinene fra vinmarkerne i Saint Pierre, Les Crêts og La Grande Vigne allerede var berømte, blev officielt grundlagt den 30. januar 1927, og var det andet vinkooperativ, der blev etableret i Mâconnais-regionen, et år efter Saint-Gengoux-de-Scissé.


De to vingårde delte fælles værdier og interesser og besluttede at fusionere i 1966, men beholdt deres egne produktionssteder. I 1987 blev koncernens lange navn erstattet af de kortere "Cave de Lugny". I 1994 sluttede Cave de Chardonnay sig til Cave de Lugny.


I dag er de tre Cave de Lugny-vingårde alle specialiserede. Vingården i den berømte landsby Chardonnay er dedikeret til produktion af mousserende vine. Hos Saint-Gengoux-de-Scissé vinificeres hovedsageligt rødvinene. Hos Lugny vinificeres og lagres hvidvinene, og man håndterer aftapning, emballering og forsendelse.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]