ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Hvis du er til rom, er der ingen vej udenom Cartavio Rum Company, som bl.a. har fået kåret deres 18-års rom som verdens bedste. Du tænker måske ikke umiddelbart på Peru allerførst, når du tænker på rom, men det er absolut en producent i verdensklasse.

Cartavio Rum Company

Pris
Flaskestørrelse
Proptype
Anmeldelser
Undertype
Fine Wine
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Cartavio Rum Company

I den frugtbare Chicama Valley på Perus nordkyst ligger Cartavio Rum Company og laver noget af verdens bedste rom. Den geografiske placering er intet mindre end perfekt for høsten af de sukkerrør, som man bruger i produktionen. Samtidig kommer krystalklart vand rindende fra Andesbjergene og giver optimale betingelser for at skabe rom i verdensklasse.  Det er dog ikke kun placeringen, der gør Cartavio til én af verdens bedste producenter. Peruvianerne udvælger meget nøje de helt rigtige egetræsfade til de forskellige romblends, og bruger fransk, amerikansk og slovensk eg, inden man afslutter lagring og blending via Solera/Criaderas-metoden.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]