ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Cantine Volpi

Pris
Serveringsforslag
Område
Type
Årgang
Alkohol
Glastype
Druesammensætning
Populære
Nyheder & Premium Brand
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Cantine Volpi

Cantina Volpi blev grundlagt i 1914 og opnåede allerede tidligt et ry for at lave vine af en meget konstant kvalitet. I dag har Cantine Volpi vokset sig større og laver en bred vifte af forskellige vine, hvis fællesnævner er en urimelig høj kvalitet i forhold til vinens pris. Robert Parker kalder således Il Conte for et af verdens absolut bedste køb!


Cantine Volpi produceres i Colli Tortonesi, blandt navne som Barbera Superiore, Timorasso, Barolo, Moscato og mange andre. Der er ingen tvivl om, at Colli Tortonesi er et mindre kendt område i Langhe og Monferrato, men også at de rummer store oplevelser - både selve landskabet, men absolut også vinene fra det kuperede terræn blandt bølgende bakker og små landsbyer, på grænsen mellem fire regioner: Piemonte, Ligurien, Lombardiet og Emilia Romagna. Her vokser druerne i en optimal kombination af terroir, teknologisk innovation og kontinuerlig forskning.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]