Brand image

De australske hedvine fra R.L. Buller & Son har lige fra starten taget alle med storm! Grundlagt i North East Victoria i 1921 af Reginald Buller og sønnen, Dick, ledes firmaet i dag af tredje generation, brødrene Richard og Andrew, der samtidig er winemakere på husets to besiddelser i hhv. Beverford (27,7 ha) og Rutherglen (32 ha).

Buller Wines

Pris
Serveringsforslag
Varegruppe
Type
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Druesammensætning
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 6 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Buller Wines

Siden starten har australske R.L. Buller & Son udviklet sig fra at være – man kan næsten fristes til at sige – ordinær producent af hedvin og bordvin til i dag næsten at have kultagtig status indenfor hedvine. Buller har specialiseret sig i en unik hedvinstype, lavet efter det gamle spanske solerasystem til sherry. De færdige vine er oftest minimum 10 år i gennemsnit, mens specialiteter som Calliope nærmer sig et gennemsnit på 50 år. Og resultaterne er enestående – mange har forsøgt at gøre Buller kunsten efter, både i Australien og i resten af verden, men indtil videre uden den store succes. For – som Robert Parker skriver i The Wine Advocate: "Man skal smage dem, før man tror det!!"


Buller Wines så dagens lys i Rutherglen i det nordøstlige Victoria i 1921 af Reginald Langdon Buller. Fra en ydmyg begyndelse for omkring 100 år siden spænder Buller Wines i dag over flere vinregioner, herunder Rutherglen, King Valley, Swan Hill og Heathcote. Visionen har hele tiden været at skabe en vingård i verdensklasse, der udtrykker regionens unikke terroir. Og sådan er det blevet.


Den 22 hektar store Buller Wines Estate Vineyard blev plantet af Reginald Langdon Buller i begyndelsen af ​​1920'erne. Og den dag i dag producerer over halvdelen af de oprindelige vinstokke stadig intenst koncentrerede druer med lavt udbytte. Rutherglen er internationalt anerkendt som en af ​​de fremtrædende regioner for hedvin i hele verden.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]