SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Bruichladdich blev grundlagt i 1881, men blev lukket i 1995. Destilleriet genåbnede i 2001 og med tidligere Master Destiller Jim McEwan satte man gang i en bevægelse, hvor man sætter en stor ære i at være progressive og kreative – og at gå helt nye veje. Man laver f.eks. ikke-tørverøget whisky, selvom man ligger på Islay, som netop af hovedøen for tørverøget whisky. 

Bruichladdich Distillery

Pris
Land
Type
Alkohol
Proptype
Anbefalede Glastyper
Undertype
Vis:
af 4 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Bruichladdich Distillery

På den vindomsuste og legendariske ø Islay ligger skotske Bruichladdich og tager deres omgivelser meget seriøst - eller dvs. det terroir, skotterne befinder sig i ud for den skotske vestkyst. Her pakker man ikke sin gæliske historie ind, men dyrker sin egenart sammen med de urter, der vokser vildt på øen. Det gælder både, når man skaber gin og meget potent røget whisky.


Det bedste whiskyglas

Den bedste whisky fortjener det bedste whiskyglas, hvor den bedst kan udfolde helt sit spektrum og give dig den største oplevelse. Vi anbefaler whiskyglas fra Riedel. Østrigernes videnskabelige tilgang til glas betaler sig også, når det gælder whiskyglas.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]