ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Bornholm Spirits har ikke mange års historie bag sig, men har allerede for mange danskere åbnet øjnene op for, at snaps og anden spiritus er og kan være meget mere end de helt klassiske, vi alle sammen er vokset op med og som har fulgt danskerne i generationer.

Bornholm Spirits

Pris
Varegruppe
Område
Dyrkningsmetode
Type
Alkohol
Flaskestørrelse
Proptype
Anbefalede Glastyper
Anmeldelser
Undertype
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 8 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Bornholm Spirits

Bornholm Spirits begyndte for ganske få år siden med en chilisnaps. I 2021 blev fabrikken på Bornholm købt, og i dag har Bornholm Spirits over 30 produkter i porteføljen og over 500 forhandlere. Unikke og velsmagende produkter som snaps, vodka og andre former for spiritus.

Bornholmerne stræber efter at gentænke begrebet snaps, samtidig med at de stolte, danske traditioner holdes i hævd. Man hylder mangfoldigheden i de skønne nordiske ingredienser gennem kvalitetsspiritus, som er en fryd for øjet såvel som for ganen. Det hele sker på baggrund af gode råvarer og superblødt, krystalklart bornholmsk vand, som har lagret på mineralholdig klippegrund i milliarder af år, hvilket er med til at give spiritussen en endnu mere afbalanceret smag.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]