ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Brand image

Skotske Bon Accord er tonic som i gamle dage med helt naturlige sødemidler og skabt i samarbejde med bartendere over hele Skotland. Vil du virkelig forkæle din gin og lave en Gin & Tonic, der tager kegler og gør dig til festens midtpunkt? Så er du kommet til det rette sted.

Bon Accord Soft Drinks

Vis:
af 2 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Bon Accord Soft Drinks

Bon Accord blev grundlagt af Thomas og David Robb, og er mere end 150 år gammelt. Bon Accord har hjemme i den skotske hovedstad Edinburgh, hvor Karen Knowles og Nathan Burrough startede Bon Accord op igen i 2015, efter det havde været lukket Opskrifterne er dog, som da Bon Accord startede – og så er alle deres produkter fyldt med naturlige sødemidler som honning og nektar. De fantastiske tonicer fra Bon Accord er udviklet i samarbejde med ginbarer i hele Skotland, og er derfor gennemtænkt ned til mindste detalje – for eksempel produceres de med mindre kinin end mange andre tonicer, så ginnen står klar og tydeligt frem i dens møde med tonicen.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]