STORT ONLINE LAGERSALG 🍷 Spar op til 57%!

Brand image

Det lille, tørre og hidtil relativt ukendte vinområde, Jumilla, der ligger i den sydøstlige del af Spanien, har slået sit navn fast som det distrikt, der er forrest i udviklingen indenfor moderne vindyrkning i Sydspanien. Og udviklingen skyldes ikke mindst Bodegas Bleda.

Bodegas Bleda

Pris
Serveringsforslag
Dyrkningsmetode
Type
Alkohol
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Vis:
af 4 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Bodegas Bleda

Bodegas Bleda er grundlagt i 1915, men det er først gennem de senere år, at resultaterne af indsatsen – superlækre vine til små penge - har givet genlyd og kan læses via adskillige priser og medaljer, høstet på udstillinger og ved smagninger verden over. Bodegas Bledas vinmarker dækker et areal på 230 ha, hovedsageligt beplantet med Monastrell, der er hjørnestenen i alle husets rødvine. Sortimentet fra Bodegas Bleda består af Castillo de Jumilla-serien med tre vine i hhv. hvid, rosé og rød samt prestigevinen Divus. Sidstnævnte er husets absolutte topvin og beviset på, at også fremtidens Jumilla kommer til at lave meget store vine – ikke helt ulig de vine, der laves på gamle vinstokke i områder i Australien, hvor man lider under de samme klimatiske ekstremer som i Jumilla. Grundet det tørre klima med max. 300 ml regn om året er vinstokkene i øvrigt sjældent udsat for sygdomsangreb, hvorfor Castillo de Jumilla-vinene er økologisk dyrket i langt de fleste årgange.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]