ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Brand image

Der kan vel nærmest ikke findes mennesker, som holder af rom, der ikke kender Bacardi. Den hæderkronede producent har over 150 års historie bag sig og har i over 100 år været ét af de mest kendte brands indenfor genren.

Bacardi

Pris
Type
Alkohol
Flaskestørrelse
Undertype
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Bacardi

Bacardi blev grundlagt d. 4. februar 1862 af Don Facundo Bacardí Massó i Santiago de Cuba. Familien køber et destilleri i Santiago de Cuba og udvikler deres egne unikke blandinger, som skal vise sig at ændre måden hvorpå rom bliver skabt for evigt. Facundos kone, Doña Amalia, opdagede en koloni af frugtflagermus, der hang i spærene på destilleriet. For de lokale Taíno-indianere er de symbol på held, familiesammenhold og helbred, så hun valgt flagermusen som symbol for Bacardi. Og sådan er det stadig.


Snart begyndte de lokale at bede om "el ron del murcielago" - eller "flagermusens rom" på dansk. Facundo Bacardí Moreau (søn af Don Facundo) plantede en kokospalme foran det nye destilleri. Palmen blev kendt som "El Coco" og blev et symbol for selve Bacardi. Det siges, at Bacardi står så længe, som kokostræet står. Og indtil videre er det rigtigt. På trods af revolution, brand på destilleriet, fem jordskælv og utallige orkaner.


I 1888 vandt Bacardi guld ved Exposición Universal de Barcelona og blev Leverandør Til Det Kongelige Spanske Hof, en pendant til det danske, som vi i H. J. Hansen Vin også er det. Bacardis berømmelse voksede og vandt indpas hos de rige og berømte. Løbende blev der derfor også udvidet med produktion i Barcelona og New York. Bacardi stod også bag Havanas første skyskraber, Edificio Bacardí, designet af arkitekterne Esteban Rodríguez-Castells og Rafael Fernández Ruenes. Den bliver bygget i tidens elegante art deco-stil og lobbybaren i sort og guld bliver et yndet tilholdssted for entertainere, turister, berømtheder og sågar den spanske kongefamilie.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]