ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Arnbitter hører simpelthen bare til det danske bitter-univers og har gjort det i generationer. Mangen et morgenbord eller bytur er blevet begunstiget med de gyldne, bitre dråber - og sådan vil det nok også være de næste mange år.

Arnbitter

Vis:
af 1 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Arnbitter

Den evigt populære Arnbitter er nærmest en del af den danske "bitterkultur" og er da også blevet solgt siden 1960'erne - bl.a. under sloganet "Hverken ny, trendy eller importeret". Der er altså ikke ret meget smart eller moderne over Arnbitter, men det er der absolut heller ikke grund til, når produktet stadig holder. Så sent som i 2005 vandt Arnbitter f.eks. sølv ved The International Wine & Spirit Competition i London. Derudover vandt den i 1970 guld ved den internationale vin- og spiritusudstilling i Rotterdam.


Den originale bitter med navnet Arnbitter består af en række urter, der er blandet efter hemmelig opskrift. Den sælges over hele landet, dog primært i Århus.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]