ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Brand image

Et stort ønske om en non alcoholic drik, som kunne ledsage mad og smagte godt, var baggrunden for etableringen af ARENSBAK. I stedet for druer valgte vi at udvikle ARENSBAK™ på en bund af fermenteret te tilsat naturlige råvarer, aromaer og krydderier.


ARENSBAK™ Non alcoholic er en del af en ny international kategori, kaldet wine proxies. Til forskel fra almindelige alkoholfri vine, hvor alkoholen fjernes, er wine proxies fremstillet efter nye metoder. Man arbejder med en base af fx te og forskellige lag af frugt, krydderier samt komplekse fermenteringskomponenter. Wine proxies passer godt til gastronomi, da man ved at bruge fermenteringstekniker, kan skabe smagsoplevelser som syre, krop og tanniner.

 

ARENSBAK fik 5 ud af 6 stjerner

'Alkoholfri brødre' laver populære podcasts og opslag på Instagram. De anmelder alkoholfri drikkevarer, og har netop bedømt ARENSBAK™. Se og hør deres anmeldelse her:

ARENSBAK Red

ARENSBAK Rosé


Arensbak giver dig de noter, du kender fra vin - men skabt på fermenteret te - en mere end 2000 år gammel drik kaldet kombucha, som mange danskere er stødt på.

Arensbak

Pris
Anbefalede Glastyper
Vis:
af 4 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Arensbak

Danske Arensbak skaber fermenteret te, tilsat udvalgte krydderier og andre ingredienser. Emilie Øst Jacobsen er uddannet tjener og sommelier, og har bl.a. arbejdet på Michelin-restauranterne Kong Hans og Alchemist. Bram Kerkhof er gastrofysiker med en fortid hos bl.a. Nomas fermenteringslab. Christian Arensbæk er iværksætteren bag, som har lagt navn til foretagendet på baggrund af et ønske om at skabe vinøse, alkoholfri drikkevarer. Det er lykkedes.


Arensbak indeholder kun 1/3 af de kalorier, traditionel vin indeholder. Den bør nydes i et afkølet vinglas ved 12-14 grader og har godt af at åbne op i glasset, inden den drikkes.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]