Bemærk! Tour de France i Danmark kan forsinke leveringstiden på dine varer, bestil derfor dine varer hurtigst muligt

Brand image

Alvaro Palacios er et vinøst unikum. Født som et kæmpe talent ind i en vinfamilie, som har forstået at udnytte sine evner. Samtidig er han en slags bannerfører for den nye generation af winemakers i Spanien, og hans prestigevin l’Ermita er, sammen med Pingus og Vega Sicilia, én af de absolut bedste, spanske kultvine. Vine, der betager anmeldere, restauratører, sommerliers og helt almindelige danskere, der holder af god vin.

Alvaro Palacios

Pris
0
Fadlagring
0
Serveringsforslag
0
Område
0
Dyrkningsmetode
0
Type
0
Årgang
0
Alkohol
0
Flaskestørrelse
0
Anbefalede Glastyper
0
Glastype
0
Druesammensætning
0
Anmeldelser
0
Populære
0
Fine Wine
0
Lagerstatus
0
Nulstil alle filtre
Vis:
af 27 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Alvaro Palacios

Alvaro Palacios' historie begynder for mange hundrede år siden med munke. Munke, som ikke bare havde tid til at forædle produkterne, men også var behageligt fri for økonomiske hensyn. I hvert fald ifølge Alvaro Palacios selv: ”Alle de bedste vinområder i Europa blev grundlagt af munke. Hele grundlaget er religiøst. Og dét at lave verdens bedste vin – eller Spaniens bedste vin – kræver en religiøs holdning til vin.


Alvaro Palacios er uddannet ønolog i Bordeaux og har bl.a. arbejdet på fantastiske Château Petrus i Pomerol, inden han i begyndelsen af 1990’erne vendte tilbage til Spanien for både at overtage og udvide familiens vingårde. Allerede i 1995 begyndte kritikerne at overøse Alvaro Palacio med masser af roser, og stjernedryssene er fortsat lige siden – uanset om det er vinene i Priorat, Rioja eller Bierzo, der har været i mediernes søgelys. Alt, hvad Alvaro rører ved, bliver ikke til guld, men til gudsbenådede, velsmagende og meget personlige vine.


Spanske Alvaro Palacios voksede op blandt ni søskende på forældrenes vingård Palacios Remondo i Rioja. Overraskende valgte Alvaro at rejse frem for at føre familieejet videre, selvom han havde interesse for vinens mangfoldige verden. Han drog til Bordeaux for at uddanne sig til ønolog og fik herefter arbejde hos Château Petrus. Efterfølgende drog han tilbage til Spanien og slog sig ned i Priorat i 1989, som var kendt for sin produktion af bulk-vin. Alvaro fik fodfæste her, hvor mange andre vinbønder ellers måtte opgive, fordi vinmarkerne gav et fattigt udbytte.


Alvaro Palacios har siden 1995 modtaget anerkendelse og ros for sin vinproduktion. Det er særligt prestigevinen L'Ermita, som er elsket og har givet ham plads på listen blandt de bedste vinerier i Spaniens nye generation.