SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Brand image

Velkommen til Able Winery - et lille dansk vineri, der er med til at vise, at Danmark er et fremragende land, når det kommer til at producere frugtvin. Danske æbler er i verdensklasse, og det kan smages.

Able Winery

Pris
Alkohol
Proptype
Anbefalede Glastyper
Vis:
af 4 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Om Able Winery

Able Winery er et lille dansk vineri, der laver dansk æblevin, som alternativ til hvide vine på druer. Alt laves udelukkende danske æbler fra danske æbleplantager. Vinene bliver skabt på kosmetisk grimme æbler, som laves til most og derefter til vin.


Able Winery har fokus på bæredygtighed og minimering af madspild, samt ikke mindst udnyttelse af danske æbler af høj smagsmæssig kvalitet. På grund af det danske klima får æblerne en helt unik smag, der gør dem til nogle af verdens bedste. De er herligt sprøde og saftige med en god aroma og en lækker syre. Kvaliteter, som Able Winery formår at overføre til vinene under mottoet: ”Vi flasker smagen af Danmark”.


Able Winery anvender traditionelle verificeringsmetoder- og teknikker. Vinene kan i smag og karakter minde om Riesling- og Alsace-vine, og går godt til fisk, skaldyr, ost og lyse kødretter.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]