SLUTSPURT SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Dirty Martini

Dirty Martini er på gin eller vodka, tør vermouth og olivenlage. Det er en af de mest populære salte cocktails, der nogensinde er skabt, og selvom den måske lyder moderne, har cocktailen fandtes i over hundrede år. Faktisk menes Dirty Martini at være opstået i 1901. John O'Connor, som var bartender i New York, opfandt cocktailen og fandt inspiration i den klassiske Martinis olivengarniture - først ved at blande oliven i drinken, og senere ved at tilføje et stænk olivenlage. Bl.a. præsident Franklin D. Roosevelt elskede den og serverede den ofte til gæster i Det Hvide Hus.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Tilsæt gin eller vodka, vermouth og olivenlage til en shaker fyldt med is.
  • Ryst i 15-20 sekunder, indtil den er godt afkølet.
  • Si gennem en finmasket si i et afkølet cocktailglas.
  • Pynt med et spyd oliven.
Dirty Martini er på gin eller vodka, tør vermouth og olivenlage. Det er en af de mest populære salte cocktails, der nogensinde er skabt, og selvom den måske lyder moderne, har cocktailen fandtes i over hundrede år.
Faktisk menes Dirty Martini at være opstået i 1901. John O'Connor, som var bartender i New York, opfandt cocktailen og fandt inspiration i den klassiske Martinis olivengarniture - først ved at blande oliven i drinken, og senere ved at tilføje et stænk olivenlage. Bl.a. præsident Franklin D. Roosevelt elskede den og serverede den ofte til gæster i Det Hvide Hus.

Det skal du bruge:


Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.

Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.​​​​​​​

Tag et kig i det store cocktailunivers her.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]