ONLINE ROSÉFEST ☀️ Spar op til 47%!

Limoncello Spritz

Forkæl dig selv med de lækreste italienske ingredienser sammensat til en pirrende og sommerlig Limoncello Spritz. Denne sprudlende cocktail på limoncello og prosecco er et udbrud af citrussolskin i hver eneste tår. En superlet og forrygende Limoncello Spritz-opskrift. Serveret over is og toppet med mousserende prosecco rammer den forfriskende sommercocktail den perfekte balance mellem sødmefulde og syrlige indtryk. Uanset om du slapper af ved poolen eller holder fest med vennerne, vil denne forfriskende cocktail helt sikkert løfte stemningen. Det er essensen af la dolce vita. Slap af og nyd! [https://media-prod.hjhansen-vin.dk/download/link/81abf3fd-a078-4aa7-bea0-9814d0a3f0c7Download opskrift]

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Hæld isterninger i et glas.
  • Dernæst limoncello og prosecco.
  • Rør let, så det hele mikses grundigt godt sammen og top op med danskvand.
  • Servér straks - gerne med en citronskive i hvert glas – og nyd!
Forkæl dig selv med de lækreste italienske ingredienser sammensat til en pirrende og sommerlig Limoncello Spritz. Denne sprudlende cocktail på limoncello og prosecco er et udbrud af citrussolskin i hver eneste tår. En superlet og forrygende Limoncello Spritz-opskrift.
Serveret over is og toppet med mousserende prosecco rammer den forfriskende sommercocktail den perfekte balance mellem sødmefulde og syrlige indtryk. Uanset om du slapper af ved poolen eller holder fest med vennerne, vil denne forfriskende cocktail helt sikkert løfte stemningen. Det er essensen af la dolce vita. Slap af og nyd!

[https://media-prod.hjhansen-vin.dk/download/link/81abf3fd-a078-4aa7-bea0-9814d0a3f0c7Download opskrift]

Det skal du bruge


Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.

Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.​​​​​​​

Tag et kig i det store cocktailunivers her.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]