ROSÉFESTIVAL: Spar op til 47% på rosé 🍷 Kun til fredag!

Alkoholfri Tequila Sunrise

Alkoholfri opskrift på den lækre og populære mexicanske longdrink. Glas: Riedel Highball Glass Pynt: En skive appelsin Download opskrift

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Tilføj alkoholfri tequila og derefter appelsinjuicen i et afkølede High Ball glas, fyldt med is.
  • Tilføj grenadine (Dette synker selv til bunden)
  • Pynt med en skive appelsin
Alkoholfri opskrift på den lækre og populære mexicanske longdrink.

Glas: [https://www.hjhansen-vin.dk/glas-tilbehoer/alle-riedelprodukter/bar-collection/highball-drinks-specifik-glasserie-6417-04-2-pack|Riedel Highball Glass]
Pynt: En skive appelsin
[https://media-prod.hjhansen-vin.dk/download/link/7b523d4c-8772-45ab-8714-fb95dca13f2c|Download opskrift]

​​​​​​​Det skal du bruge:

Lidt historie om Tequila Sunrise

Tequila Sunrise-cocktailen med sine lyse farvestriber forestiller en sommersolopgang. Denne klassiske drink har kun tre ingredienser - tequila, grenadine og appelsinjuice - og serveres ublandet for at bevare farven på hvert lag.

Tequila Sunrise blev skabt i begyndelsen af ​​1970'erne af Bobby Lozoff og Billy Rice på Trident bar i Sausalito, Californien. Cocktailen opnåede berømthed, efter at et medlem af Rolling Stones - i nogle fortællinger var det Mick Jagger og i andre var det Keith Richards - smagte den til en fest for at fejre at The Rolling Stones' skulle på deres nye 1972-turné. Bandet begyndte at bestille det ved stop over hele landet og kaldte endda turnéen "kokain- og Tequila Sunrise-turen", hvilket var med til at fremme drinkens popularitet.

I 1973 lagde Jose Cuervo opskriften på bagsiden af ​​sine tequilaflasker, og samme år udgav Eagles en sang kaldet "Tequila Sunrise" på deres "Desperado"-album. Disse infusioner i populærkulturen resulterede i, at drinken blev mainstream, og den har været en del af cocktail klassikerne lige siden.

Tequila Sunrise-cocktailen med sine lyse farvestriber forestiller en sommersolopgang. Denne klassiske drink har kun tre ingredienser - tequila, grenadine og appelsinjuice - og serveres ublandet for at bevare farven på hvert lag.

​​​​​​​Du behøver ikke at være rockstjerne for at nyde denne tequila-cocktail. Den er sød, forfriskende og lækker, så bland en, når stemningen er til det.   


Interesseret i nyheder, events og gode tilbud?
tilmeld dig H. J. Hansen Vins nyhedsbrev.

Tilmelding til Sélection
Bliv gratis medlem af vores kundeklub og få 5% rabat på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik.​​​​​​​

Tag et kig i det store cocktailunivers her.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]