ONLINE SPIRITUS LAGERSALG 🥃 Spar op til 55%!

Oregon

Vindyrkningen i Oregon er af nyere dato. I midten af tresserne var en gruppe studerende på Davies Universitetet blevet indprentet, at Vinifera ikke kunne dyrkes i Oregon. Et besøg i et område tæt på Portland ændrede dog opfattelsen, og man startede en mindre produktion. 

Pris
Serveringsforslag
Årgang
Anbefalede Glastyper
Anmeldelser
Lagerstatus
Vis:
af 3 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144

Værd at vide

Masser af vilje og stædighed har medført, at Oregon i dag regnes blandt de mest betydningsfulde amerikanske vinstater. I modsætning til Californien og Washington er det små vinbrug, som dominerer billedet i Oregon. Vingårdene er ofte familieejede og producerer sjældent mere end 10-15.000 kasser om året, så der fokuseres mere på individuel kvalitet end kvantitet. Mens vinmarkerne i Washington er beskyttet af Cascade Mountains, er Oregons vinmarker mere udsat for den kølige luft, som blæser ind fra Stillehavet.


Den mest brugte druesort er Pinot Noir, men der produceres også spændende vine på Pinot Gris, Chardonnay og Riesling. Der dyrkes næsten ingen Cabernet Sauvignon eller Merlot, da det simpelthen er for køligt til disse druer.

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]