SOMMERENS VINFEST 🍷 SPAR OP TIL 55%!

Kremstal

Østrigske Kremstal er på 2252 hektarer vinmarker. Her får du superaromatiske hvidvine på Grüner Veltliner og elegante, mineralske Riesling-vine.

Pris
Serveringsforslag
Dyrkningsmetode
Årgang
Alkohol
Proptype
Anbefalede Glastyper
Glastype
Druesammensætning
Anmeldelser
Populære
Nyheder & Premium Brand
Lagerstatus
Vis:
af 15 produkter
Sorter efter:

Gå til side

ud af 1

Produkter pr. side
36
72
108
144
 1. Hvad er Kremstal?

  Kremstal er et lille, men meget prestigefyldt østrigsk vinområde, centreret omkring byen Krems. Kremstal er især kendt for sprøde, mineralske Riesling-vine og rundere, mere fyldige og komplekse vine på Grüner Veltliner. Krems er en gammel kulturby, hvor stolte vintraditioner mærkes og ses overalt. Her er gamle, historiske vinhuse- og marker, der fortæller om områdets store vindyrkningstraditioner. De drives i dag videre med succes af yngre vinproducenter med moderne teknikker.


  Kremstal er en af fem vinregioner, der strækker sig på hver side af Donau-floden. Vinmarkerne i Kremstal er centreret omkring byen Krems. En virkelig fascinerende vinregion, som samtidig er en af de ældste vinregioner i Østrig med mere end tusind års vintraditioner. Her er gamle klostervinmarker og ruiner af tusind år gamle terrassevinmarker på stejle skråninger ned mod Krems-floden, som slutter sig til Donau lige øst for byen. Vinområdet er et af de mest udfordrende og givende vindyrkningsområder i hele Europa og har længe været hjertet i østrigsk vinkultur.

 2. Hvor ligger Kremstal?

  Kremstal ligger i det nordlige Østrig omkring byen Krems. Det er en meget lille vinregion, faktisk Østrigs mindste, som mod nord grænser op til Kamptal, mod syd grænser op til Wachau og mod øst grænser op til Traisental. Floden Krems løber gennem området fra vest til øst, hvor den til sidst løber sammen med Donau. Området ligger 77 kilometer fra hovedstaden Wien og står får 5% af den samlede østrigske vinproduktion.

 3. Hvordan er klimaet i Kremstal?

  Ligesom de tilstødende vinregioner Wachau og Kamptal, ligger også Kremstal i et klimatisk brydningsområde. Floddalen er godt beskyttet mod de kølige vinde fra nord, mens et varmere klima kan mærkes fra øst. Kremstal nyder godt af varme luftstrømme, hvilket gør vinene modne og aromatiske. Jord og klima skaber tilsammen fremragende betingelser for saftige, elegante og komplekse hvidvine, især på Grüner Veltliner og Riesling

Tilmelding til Sélection Vinklub

Bliv gratis medlem af vores vinklub og få 5% på langt størstedelen af vores produkter, både når du handler online og i butik - klik herunder.

Læs om vores kundeklub
Logo
H.J. Hansen Vin, Vestergade 97-101, 5000 Odense C, [email protected]